Jak Empatyzer chroni mój prywatny profil, gdy dołączam do organizacji?
Dołączenie do organizacji w Empatyzerze nie daje przełożonemu, HR ani administratorom dostępu do Twoich rozmów z Em ani do pełnych wyników diagnozy. Inni członkowie mogą widzieć tylko neutralne wskazówki do współpracy z Tobą, a ich pokazywanie możesz wyłączyć.
Administratorzy widzą dane potrzebne do zarządzania organizacją: Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, datę dołączenia i status wykonania poszczególnych kwestionariuszy, ankiet lub zadań, ale nie Twoje odpowiedzi. Dane o grupach są zbiorcze i pojawiają się dopiero od pięciu osób. Aby inni nie dostawali porad na Twój temat, włącz „Nie pokazuj innym porad dotyczących mojej osoby” w „Ja” → „Preferencje”; ukrycie imienia i nazwiska na mapach to osobne ustawienie.
Inne sformułowania pytania
- czy firma zobaczy moje wyniki po dołączeniu
- czy dołączenie udostępnia mój profil
- prywatność po dołączeniu do organizacji
- co widzi pracodawca po moim dołączeniu
- co udostępniam organizacji, dołączając do niej